Deel deze vacature:

Ambulant begeleider

24 - 32 uur Alle locaties

Start met een nieuwe uitdaging

Ben jij een gepassioneerde maatschappelijk werker die graag werkt met  een diverse cliëntpopulatie in een ontzettend leuk, klein team? Zoek niet verder!

Bij Cirya bieden we een inspirerende werkomgeving waarin je jouw talenten kunt ontplooien en waar je je kunt inzetten voor betekenisvolle veranderingen in het leven van anderen.

🤝 Fijne bedrijfscultuur

Bij Cirya zetten we ons in voor een positieve bedrijfscultuur, we zijn een hecht team dat samenwerkt om de beste zorg te bieden. Binnen ons wmo-team worden veel huisbezoeken gedaan, maar tussendoor zoeken collega’s elkaar vaak op even bij te kletsen of te ventileren.

💚 Ruimte voor eigen expertise

Binnen de begeleiding is er ruimte voor eigen inzicht en flexibiliteit. Ondanks regels en procedures, stimuleren we medewerkers om hun expertise te gebruiken en af te wijken indien nodig. Zo staat de beste zorg voor de cliënt centraal.

🌍 Diversiteit en inclusie als kracht

Als je graag werkt met diverse doelgroepen en aandacht hebt voor individuele behoeften, zul je je bij ons thuis voelen. Zorg wordt naast Nederlands ook gegeven in: Turks, Pools en Engels.

✔️ Wat ga je doen?

Het betreft een ambulante en dus zelfstandige functie met ruimte om deze zelf vorm en inhoud te geven. Vanuit gemeenten en wijkteams worden cliënten met een bepaalde indicatie doorverwezen. Vanaf dat moment is het aan jou om van de grond af een begeleidingstraject op te stellen en uit te voeren. Daarnaast neem je regelmatig deel aan mdo’s van het behandelteam. Op deze manier kan je input geven over de mogelijkheden die er op het gebied van begeleiding zijn en kan er optimaal worden samengewerkt tussen de teams.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste psycholoog die zich aansluit bij onze visie, zoals bovenstaand beschreven. Daarnaast voldoe je aan de volgende punten:

 • Je hebt een HBO diploma Social Work of SPH/MMZ/MWD
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in de GGZ
 • Je bent minimaal 24 uur beschikbaar
 • Je spreekt vloeiend Nederlands
 • Je komt in aanmerking voor een Verklaring Omtrent Gedrag
 • Je hebt een autorijbewijs

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel mensen werken er binnen de organisatie?

  We zijn een hecht team van 60 mensen.

 • Hoe flexibel zijn jullie wat betreft de werkuren gedurende de week?

  We zijn hier redelijk flexibel in. Wil je je kind ophalen van de opvang of heb je tussen door iets belangrijks, dan is hier zeker ruimte voor. Je kunt hier je eigen schema op aanpassen.

 • Hoeveel uur per week kan ik werken?

  Dit is bespreekbaar. Wij hebben iemand nodig die minimaal 24 uur per week beschikbaar is, maar meer uren kan ook. 

 • Jullie zijn een hecht team.. waar blijkt dit uit?

  We vinden het erg belangrijk dat we het goed met elkaar kunnen vinden, we maken ook tijd en ruimte om als team dingen te ondernemen. Zo zijn we in 2022 met het hele team een weekend naar Madrid geweest en gaan we in oktober naar Lissabon. Als er zaken spelen die je dwars zitten is er ook voldoende ruimte om dit te bespreken. 

 • Kan ik ook doorgroeien of mijzelf blijven ontwikkelen bij Cirya?

  De ontwikkeling van collega’s is voor ons van groot belang. We faciliteren dan ook verschillende soorten opleidingen. 

 • Welk salaris kan ik verwachten?

  Dit is afhankelijk van je ervaring. De functie wordt gehonoreerd met een salaris uit functiegroep 45 van de CAO. Hierdoor is het salaris minimaal €2451 en maximaal €3863 bij een 36 urige werkweek. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, regelmatige procentuele salarisverhogingen en een dertiende maand.

Solliciteren voor deze vacature

Lijkt je deze functie wat? Wij horen graag van je!