Deel deze vacature:

Psychotherapeut

24 - 32 uur Alle locaties

Start met een nieuwe uitdaging

Ben jij een psychotherapeut die graag de regie neemt, maar bovenal gelooft in de kracht van persoonsgerichte zorg? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Bij ons staat de cliënt centraal, en we moedigen jou aan om een persoonlijke touch toe te voegen aan de behandelingen.

💚 Behandelingen

Als psychotherapeut vervul je zowel de rol van regiebehandelaar als uitvoerend behandelaar. In jouw rol als regiebehandelaar ben jij een sleutelfiguur in de behandelingen. Samen met de cliënt en de uitvoerend behandelaar voer je het advies- en evaluatiegesprek. Voor de cliënten binnen jouw eigen caseload voer jij zelf de behandelgesprekken.

Hoewel we richtlijnen en procedures hanteren, bieden we ook de ruimte om de behandeling af te stemmen op de behoeften van de cliënt.

🤝 Fijne bedrijfscultuur

Bij Cirya zetten we ons in voor een positieve bedrijfscultuur, we zijn een hecht team dat samenwerkt om de beste zorg te bieden. Wanneer nodig zijn werktijden flexibel in te delen. Denk aan 1 dag per week thuiswerken of bijvoorbeeld je kind ophalen van school.

📈 Groei en ontwikkeling

We bieden verschillende mogelijkheden voor professionele groei. Als je behoefte hebt aan een specifieke cursus is hier meestal ruimte voor. Daarnaast organiseren met vaste regelmaat MDO’s, intervisie en deskundigheidsbevordering. Als regiebehandelaar zit je een van de MDO’s voor en geef je werkbegeleiding. In deze MDO-groepjes zitten ongeveer 5 behandelaren.

Voor psychologen is er de mogelijkheid om de opleiding tot GZ-psycholoog te volgen.

🌍 Diversiteit en inclusie als kracht

Als je graag werkt met diverse doelgroepen en aandacht hebt voor individuele behoeften, zul je je bij ons thuis voelen. Behandelingen worden naast Nederlands ook gegeven in: Turks, Pools en Engels.

🕑 Zo ziet een werkdag bij Cirya eruit

09:00-09.30: Administratie bijwerken, inlezen, bijkletsen met collega’s
09:30-10:30: Sessie
10:30-12:00: Adviesgesprek (regiebehandelaarscontact)
12:00-13:00: Pauze, MDO, werkbegeleiding en/of intervisie
13:00-14:00: Sessie
14:00-15:00: Evaluatie gesprek (regiebehandelaarscontact)
15:00-16:00: Evaluatie gesprek (regiebehandelaarscontact)
16:00-17:00: Administratie bijwerken

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste psychotherapeut die zich aansluit bij onze visie, zoals bovenstaand beschreven. Daarnaast voldoe je aan de volgende punten:

 • Je hebt een BIG registratie als psychotherapeut;
 • Je bent minimaal 24 uur beschikbaar;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands;
 • Je komt in aanmerking voor een Verklaring Omtrent Gedrag;

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel procent van de tijd ben ik werkzaam als regiebehandelaar?

  Dit is afhankelijk van de taken die je op je neemt. We proberen in ieder geval een goede verhouding aan te houden tussen regiebehandelaarswerkzaamheden en het hebben van een eigen caseload. Wanneer je niet deelneemt aan beleidsoverleggen kun je ongeveer 40% van je tijd aan clienten uit je eigen caseload besteden. Wanneer je het leuk vindt om mee te denken over het beleid van de organisatie, het uitvoeren van diagnostiek etc, dan zal deze verhouding ook veranderen.

 • Hoeveel mensen werken er binnen de organisatie?

  We zijn een hecht team van 60 mensen.

 • Hoe flexibel zijn jullie wat betreft de werkuren gedurende de week?

  We zijn hier redelijk flexibel in. Wil je je kind ophalen van de opvang of heb je tussen door iets belangrijks, dan is hier zeker ruimte voor. Je kunt hier je eigen schema op aanpassen.

 • Hoeveel uur per week kan ik werken?

  Dit is bespreekbaar. Wij hebben iemand nodig die minimaal 24 uur per week beschikbaar is, maar meer uren kan ook. 

 • Welk salaris kan ik verwachten?

  Dit is afhankelijk van je ervaring. De functie wordt gehonoreerd met een salaris uit functiegroep 70 van de CAO. Hierdoor is het salaris minimaal €4785 en maximaal €7419 bij een 36 urige werkweek. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, regelmatige procentuele salarisverhogingen en een dertiende maand.

Solliciteren voor deze vacature

Lijkt je deze functie wat? Wij horen graag van je!